3DR IRIS+ Drone + Gimbal voor GoPro

Availability: In stock

€399.00
OR

Quick Overview

Maak kennis met de IRIS+ van 3D Robotics.
Dit is de drone onder de drones, de ultieme camera-houder voor in de lucht. Gemaakt om gecombineerd te worden met de GoPro die u in huis heeft, om zo de aller- aller- állervetste filmpjes te maken. Wat vroeger (toen pixels nog analoog waren) alleen mogelijk was met een ingehuurde helikopter en crane kunt u nu voor de familie, vrienden en nog ongeboren nazaten thuis vastleggen.
Zo verschrikkelijk gaaf....

3DR IRIS+ Drone + Gimbal voor GoPro

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Follow me
De IRIS+ beschikt over een Volg Mij-functie waardoor de drone ieder Android-apparaat met GPS kan volgen. Wanneer je dus bijvoorbeeld een Android telefoon of smart watch bij hebt en je gaat een stuk fietsen dan blijft de drone je volgen. Dit maakt het natuurlijk heel makkelijk om mooie foto's en video's te maken. Daarnaast is het mogelijk om de gimbal zo in te stellen dat hij op jou gericht blijft en dus jou blijft filmen tijdens het fiets tochtje. De IRIS+ kan om je heen circuleren, voor je uit vliegen, achter je aan vliegen, naast je vliegen en direct boven je vliegen.

Automatische route
Dankzij 3D Robotic's DroidPlanner is het mogelijk om de drone een automatische route te laten vliegen. Het instellen van deze route is hartstikke makkelijk, je tekent op je Android smartphone of tablet super snel een route en de IRIS+ zal deze route vervolgens afleggen. Je kan deze route instellen op je Android-apparaat of Mac, Windows en Linux computer. Het is ook mogelijk om tijdens de vlucht de camera in te stellen, je zou bijvoorbeeld de camera kunnen laten focussen op één punt terwijl de drone zich verplaatst. De IRIS+ heeft ook een Flight Protection functie, hierdoor kan hij zelf landen en op automatische piloot terug vliegen naar de start locatie. Dit doet de IRIS+ bijvoorbeeld wanneer de batterij bijna leeg is of als hij buiten bereik komt.

Vliegtijd
De combinatie van een licht frame (1282 gram) en een krachtige 5100 mAh LiPo accu zorgen voor een lange vliegtijd. Natuurlijk is de vliegtijd ook afhankelijk van het gewicht, de hoeveelheid accessoires en de intensiteit van de vlucht. De gemiddelde vliegtijd is zo'n 16 tot 22 minuten.
De IRIS+ heeft een draagkracht van 400 gram en doet zo'n 45 tot 60 minuten over opladen.

Filmen
Bij de IRIS+ wordt standaard een GoPro camera frame mee geleverd met een vibratie demper zodat je foto's en video's kan maken. Je kan de IRIS+ ook uitbreiden met een Gimbal. Een Gimbal zorgt voor extra stabilisatie waardoor je hogere kwaliteit video's kan maken, een Gimbal zorgt er ook voor dat de camera handmatig of automatisch bediend kan worden.
De Tarot T-2D Brushless Gimbal is de Gimbal die door 3D Robotics wordt aangeraden voor gebruik met de IRIS+. Deze Gimbal is compatible met de GoPro HERO4 en de GoPro HERO3.

Afstandsbediening
De IRIS+ wordt standaard inclusief afstandsbediening geleverd. De bijgeleverde afstandsbediening is de FlySky FS-TH-9x, hij weegt 690 gram en komt inclusief acht AA-batterijen. De communicatie tussen de zender en de ontvanger verloopt via een 2.40 2.48GHz frequentie.

Aanbieding
Normaal kost de IRIS+ €699,- en de Tarot T-2D Brushless Gimbal €250,-. Maar wij hebben een speciale aanbieding. Wij bieden deze twee producten in combinatie met elkaar aan voor maar €649,-

(GoPro camera niet ingbegrepen)

Be the first to review this product

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.