Iconbit Toucan Stick HD

Availability: In stock

€49.99
OR

Quick Overview

De iconBit Toucan Stick HD is een compacte Android-mediaspeler met ingebouwde wifi.
Je plugt de mediaspeler in een HDMI-poort in je tv of monitor en je kunt video en muziek streamen vanaf het netwerk of externe usb-stick.
De iconBIT Toucan Stick HD is eenvoudig in gebruik, wanneer je de mediaspeler opstart krijg je hetzelfde te zien als op een Android-telefoon of tablet.
Omdat de Toucan Stick gebaseerd is op Android, kun je alle apps uit de Android-market installeren en gebruiken.
De iconBIT Toucan Stick HD beschikt over de Netflix-app, zodat je eenvoudig al jouw favoriete films via je Netflix-account zo op je tv kunt bekijken.

Iconbit Toucan Stick HD

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Omschrijving iconBIT Toucan Stick HD De iconBit Toucan Stick HD is een compacte Android-mediaspeler met ingebouwde wifi. Je plugt de mediaspeler in een HDMI-poort in je tv of monitor en je kunt video en muziek streamen vanaf het netwerk of externe usb-stick. De iconBIT Toucan Stick HD is eenvoudig in gebruik, wanneer je de mediaspeler opstart krijg je hetzelfde te zien als op een Android-telefoon of tablet. Omdat de Toucan Stick gebaseerd is op Android, kun je alle apps uit de Android-market installeren en gebruiken. De iconBIT Toucan Stick HD beschikt over de Netflix-app, zodat je eenvoudig al jouw favoriete films via je Netflix-account zo op je tv kunt bekijken. Standaard meegeleverd • Toucan Stick • Afstandsbediening • Verlengkabel om een usb-stick aan te sluiten • 3 maanden garantie

Be the first to review this product

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.